Tentang kami

JomCariHomestay.com ialah sebuah direktori homestay yang dibina sebagai platform untuk membantu menghubungkan pengusaha homestay di seluruh Malaysia dengan para pelanggan.

Para pengusaha homestay dijemput untuk mendaftarkan homestay anda di JomCariHomestay.com secara PERCUMA.

 

Mengapa anda harus mendaftarkan homestay anda di JomCariHomestay.com?

Apabila anda mendaftarkan homestay anda di JomCariHomestay.com, ianya akan dipamerkan kepada para pengunjung website ini. Para pengunjung laman web ini  sudah semestinya mereka yang sedang mencari perkhidmatan homestay, justeru ini akan membantu anda untuk mendapatkan pelanggan baru. Sehingga hari ni, JomCariHomestay.com menerima beratus-ratus pengunjung setiap hari dan jumlah ini kian meningkat. Jadi apa lagi! Jangan lepaskan peluang anda untuk menjadikan pengunjung website ini sebagai pelanggan anda. KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR SECARA PERCUMA SEKARANG.

 

Bagaimanakah cara untuk mendaftarkan homestay anda di JomCariHomestay.com?

  1. Anda bolehlah mendaftarkan akaun secara percuma di SINI.
  2. Selepas mendaftar, login ke dalam akaun anda. Klik di sini atau di butang “Iklankan Homestay” yang terdapat di bahagian atas kanan di homepage laman web ini.
  3. Isikan segala butiran, gambar dan lokasi homestay anda dan ikuti arahan yang diberikan.
  4. Selepas selesai, pihak JomCariHomestay.com akan menjalankan proses review, dan page homestay anda akan diaktifkan dalam tempoh kurang dari 48 jam.
  5. Anda akan menerima email dari pihak JomCariHomestay.com sebaik sahaja homestay anda diaktifkan.
  6. Sekirannya homestay anda tidak diaktifkan walaupun telah melebihi tempoh 48 jam, sila hubungi pihak JomCariHomestay.com melalui SINI.

 

Bagaimanakah cara untuk pelanggan berhubung dengan pengusaha homestay?

Di JomCariHomestay.com, segala bentuk komunikasi antara pengusaha homestay dan pelanggan perlulah dilakukan secara langsung tanpa melibatkan pihak JomCariHomestay.com. Justeru itu, pastikan anda tidak lupa untuk menulis nombor telefon di page homestay anda bagi membolehkan pelanggan untuk menghubungi anda tanpa sebarang masalah.

 

Daftarkan homestay anda di JomCariHomestay.com hari ini!

 

Skip to toolbar